Kolpa San Kft. Budapest | Kerrock

Kerrock by kolpa | Megmunkálási útmutató

A Kerrock lapok megmunkálásának folyamatai és eszközei hasonlóak, mint a többi akril lapé mint például a Corian, Samsung, stb.

 

A Kerrock táblák ragasztásával hézagmentes illesztéseket lehet létrehozni és így különleges, egyedi megjelenésű monolitikus pultokat készíthetünk, melyek úgy néznek ki, mintha egyetlen különlegesen megmunkált, fényesre polírozott, kőszerű tömb lennének. A lapokat színazonos Kerrock ragasztóval ragasztjuk össze, ami nagyon erős kapcsolatot hoz létre a felületek között. Csiszolással teljesen eltüntethető a ragasztási varrat és ezután polírozással tudjuk elérni a kívánt fényességet.

 

Kerrock tábláink hőformázással is alakíthatók, és így hajlított, csavart és más 3 D-s formák is kialakíthatóak. Oszlopburkolatot, hajlított vagy akár csepp alakú recepciós pultot is készíthetünk Kerrockból.

 

Az átvilágítható, Lumino lapjainkból (melyek szintén hőformázhatóak) egyedi maratással céges logókat, design elemeket és konyhai hátlapokat is készíthetünk.

 

A konyhai Kerrock pultokat közel láthatatlan illesztéssel beépített, azonos színű és akril anyagú Kerrock mosogatóval lehet még esztétikusabbá tenni.

 

A megmunkálási folyamat részeit a Kerrock megmunkálási útmutató tartalmazza, amit igény  esetén – az űrlap kitöltése után – szívesen elküldünk érdeklődőinknek.

Submitting Form...

The server encountered an error.

A kérést fogadtuk.

Kolpa San Kft.

1105 Budapest, Csillagvirág u. 5/B.

Telefon: +36 30 754 2165

www.akrilmunkalapok.hu

www.kerrockakril.hu