Tulajdonságok

Korlátlan formálhatóság

Kb. 160 fokra felmelegítve, az anyag meglágyul és bármilyen formára formálható. Csavart, hajlított és más térbeli alakzatok is létrehozhatók.

Könnyű megmunkálhatóság

Hagyományos asztalosipari gépekkel megmunkálható - vágható, fúrható, marható, CNC-vel megmunkálható.

Jó javíthatóság

Felületi sérülés esetén korlátlanul újracsiszolható, polírozható. Komoly sérülés esetén a sérült rész kivágható, helyére lehet illeszteni és beragasztani egy azonos színű pótlást és összecsiszolva, polírozva a hibás rész a helyszínen kijavítható

Hézagmentes illeszthetőség és kiváló takaríthatóság

A speciális Kerrock ragasztó, ami színazonos a lapokkal, hézagmentes és szilárd ragasztást biztosít. A hézagmentessége és pórusmentes felülete miatt egyszerűen tisztán tartható.

Antibakteriális hatás

A Kerrock anyagának összetétele olyan, hogy csökkenti a baktériumok számát a felületén. Ezen tulajdonsága miatt gyakran alkalmazzák egészségügyi létesítményekben pultnak, bútorelemnek.

Ellenálló felület

A hagyományos munkalapoknál nagyobb mechanikai ellenálló képességű, a gránitnál rugalmasabb anyag. Az erős színanyagok (pl. cékla, vörösbor, hajfestékek stb.) sem hagynak foltot rajta. Ellenáll a háztartásokban használatos vegyi anyagoknak.

Egyedi színek

92 féle színből lehet választani a 2015-ös színekkel együtt. Nagyobb, kb. 20 tábla feletti, táblamennyiség rendelése esetén egyedi, pl. a céges arculathoz pontosan illeszkedő színek is rendelhetőek.

Többféle mintázat

Az egyszínű lapok mellett, márványmintázatú, gránit és terraco hatású valamint átvilágítható lapok is rendelhetőek.

Többféle méret

Többféle lapvastagságban rendelhető, optimalizálva az árakat, a felhasználási célokhoz. 6-8-12-18 mm-es lapvastagság is elérhető. A falburkolatokhoz 6 mm-es, a fürdőszobákhoz, mosdókhoz 8 mm-es, nagyobb igénybevétel esetén 12 mm-es lapvastagságot ajánlunk a megfelelő hordozólapokkal.

UV ellenálló

A hozzáadott UV stabilizátornak köszönhetően a Kerrock anyag még ellenállóbbá válik minden időjárási körülményeknek és a színe sem fakul ki.

Meleg tapintás, sima felület

Kedvező árfekvés az akrillapok között és széleskörű mosdó-mosogató választék az összes egyszínű árnyalatunkban és több gránithatású színben.

Környezet- és egészségbarát

A Kerrock magas ökológiai tudatossággal rendelkezik. Ezt a megszerzett ISO 14001 és LEED tanúsítványok is megerősítik. Ugyanakkor a plusz jelöléssel híres az antibakteriális hatásról.