Különlegességek

Antibakteriális és egészségbarát.

A tiszta helyiségek az egészségügyi létesítmények legérzékenyebb részei. Itt a legmagasabb higiéniai előírásokat kell biztosítani.

Bemutatjuk az új Antibakteriális Kerrock+ formulát

  • Az anyag egy új, rendkívül hatékony antibakteriális adalékanyagot tartalmaz egyenletesen beépítve a szerkezetébe.
  • Minden bizonnyal olyan anyagról van szó, amely teljes mértékben megfelel a tisztaszobák berendezésére vonatkozó minden követelménynek, különösen az egészségügyben, az orvostudományban és a gyógyszerészetben.
  • Megakadályozza a baktériumok és más mikroorganizmusok elszaporodását a felületen.
  • Antibakteriális szert tartalmaz, amely elpusztítja a felületen lévő baktériumokat és így fertőtleníti a felületeket.
  • Különösen alkalmas és hasznos munkafelületeken az egészségügyben és olyan területeken, ahol élelmiszereket készítenek.
  • A Kerrock kétségtelenül olyan anyag, amely teljes mértékben megfelel az orvostudomány és a gyógyszertár speciális igényeinek.
  • Kellemes és meleg tapintású, nem porózus, rendkívül könnyen tisztítható és karbantartható.

 

Minden napfényes épülethez

Ismerje meg a Kerrock UV-t a módosított összetételű, hibátlan napfénynek kitett homlokzatokért. Az innovatív UV-stabilizátor garantálja, hogy a felület tovább marad friss, tartósabb színekkel. Még akkor is, ha a hagyományos homlokzati anyagok az öregedés jeleit kezdik mutatni, a Kerrock UV továbbra is ragyog. Minden Kerrock színárnyalatban kapható, és minden külső, hátsó szellőzésű függönyfal-homlokzathoz alkalmas.

Kerrock homlokzat
Optimális éghajlati viszonyok az épületben télen-nyáron
A Kerrock homlokzat optimális feltételeket teremt az épületben nyáron és télen a végső homlokzati burkolat és a hőszigetelés közötti járulékos légrétegnek köszönhetően. A légtér miatt télen hatékonyabb a nedvességelvezetés. Nyáron az épület kevésbé melegszik túl, mert a befejezésből származó hő nem jut át a hőszigetelésre, hanem a szellőzőrétegen keresztül távozik a forró levegő.

UV ellenállás
A hozzáadott UV stabilizátornak köszönhetően a Kerrock anyag még ellenállóbbá válik minden időjárási körülménynek és a színe sem fakul ki.

Esztétika, harmónia, költészet. Az építészet dallama.

Ismerje meg a Kerrock Tri-Vario mosdókagylók családját, amelyek táncolnak az építészet vonalain mint a hangjegyek a kottavonalakon. A belsejük azonos, kívül testreszabottak az Önnek megfelelő beépítési módszerhez, Válasszon aláépíthető, beépíthető vagy pultra ültethető mosdókagylót. Tökéletes harmónia függőlegesen és vízszintesen. Kerek, ovális vagy négyzet alakú kivitelben. És fehér színben.

Miért ne hívná elő a belső berendezés harmóniája legszebb dallamát.

Mindazoknak, akik számára a standard méretek nem elegendőek. És szeretnének mosdókagylót igény szerint.

Ismerje meg a Kerrock egyedi mosdókagylókat, amellyel a vágyak elnyerik szabadságukat, és a szokásos méretek elveszítik értelmüket. Amelyek követik az építészeti ötleteket mind méretben, mind formában. És a formatervezésükkel megközelítik az Uni, Granit és Terrazo termékek legkülönfélébb szín- és szerkezeti skáláját. Válassza a Kerrock Lina termékvonalat, ha egyenes vonalakra esküszik. Vagy a Kerrock Luna termékvonalat lekerekített fenékkel. Válassza az igény szerint gyártott kerrock mosdókagylókat, hogy kitűnjön a standard méretű soros termékek közül.

Miért alkalmazkodna ötlete a mosdókagylók méretéhez. És nem fordítva.

 

Tűzálló szerkezetekhez a tenger és a nap ölelésében.

Ismerje meg a módosított összetételű Kerrock MF anyagot, amely megfelel a MED irányelv (Marine Equipment Directive) legmagasabb osztályú éghetetlenségi követelményeinek és az IMO-tanúsítvány (International Maritime Organization) címzettje. Ez kiváló tűzállóságot biztosít, és mint ilyen, alkalmas minden tűzálló szerkezetre, különösen a hajózás (nautika) és a hajógyártás területén.

Kiváló minőségű és tisztaságú formák, színek és szerkezetek, amelyek szintén megnyugtatják a jómódú kívánságok kiegészítését.

Kis sugarú hőformálás Bonyolultnak hangzik, de a Kerrock Easy Shape használatával ez egyszerűvé válik.

Ismerje meg a Kerrock Easy Shape anyagot, amely kialakításával és funkcionális rugalmasságával a Kolpa céget az innováció élére állítja a konkurencia között. A belső és külső kompozíciók tervezőinek szinte korlátlan kifejezési szabadságot enged. Tetszőleges formatervezések, amelyek a képzelet valóságává válnak. Ami lehetővé teszi a lekerekített, kisebb sugarú vonalak kialakítását is.

A formatervezés puhasága a tetszőleges hajlítási sugár valódi formájában kifejezve.